February 14th, 2009
Ćuković Miloš

Sinoć sam pronašao zanimljiv i funkcionalan način farbanja zida kojem želite da udahnete malo života. Da sam ovu jednostavnu ideju video prošlo leto definitivno bih nešto ovako uradio. Sada se moram strpeti do sledećeg krečenja :)

Dolazi proleće, i sigurno je nekome u planu da dekoriše svoj poslovni ili kućni prostor. Ideje za “zidne mustre” su neiscrpne i u kombinaciji sa bojom podloge možete da uradite bilo šta.

Ja sam vam pomogao a vi sprovedite u delo ;)

Sve je vrlo jednostavno, potreban vam je projektor, ako ga nemate pozajmite ga na par sati. Grafitna olovka i “mustra” koju ćete da projektujete. Uperite projektor u zid i počnite da precrtavate konture. Ostalo ćete verujem shvatiti iz priloženih fotografija.

Dekorisanje i farbanje zida će sada ako ništa drugo bar biti zabavnije i probudiće u vama skrivenog umetnika ;)

Pogledajt kako su to drugi uradili, a ispod se nalaze besplatne mustre u vektorskom formatu tako da ih lako možete izmeniti. Srećno farbanje!

p.s. Ako se setite mog posta pošaljite mi fotke nakon farbanje da prikažemo ovde kako je ispalo…

projektor i laptop

konture na zidu

farbanje zida

gotovo farbanje

update: 04.07.2011.

Niste se valjda uplašili, postoji i jednostavniji način :) Na sajtu Nalepnica.rs možete da birate između stotina modela cveća, drveća, životinja i sve to na stiekrima ili nalepnicama za zid. Posebna pažnja je usmerena na dekoraciju dečijih soba!

Naručivanje je jednostavno a lepljenje još jednostavnije. Nema šanse da se primeti da je to ustvari nalepnica na zidu sem ako se ne priđe baš baš blizu. Nalepnice stoje na zidu, ne odlepljuju se jer se radi o specijalnoj foliji baš za zid. A ako vam nalepnica dosadi vrlo se lako može skinuti ne oštećujući farbu koja je ispod.

Pored nalepnica za zid možete naručiti i svoju sliku na platnu, bilo koja slika iz vašeg računara može biti odštampana na platno i uramljena u pravi slikarski ram.

nalepnica.rs nalepnice za zid i slike na platnu

12

 1. Deda |

  Ja sam totalni promasaj kad ej farbanje i krecenje u pitanju: sto unakazim to ni profesionalci ne umeju da isprave, lol…
  Ali je ova ideja odlicna i primenljiva, sto da ne???

 2. Pingback: Krecenje stana za pocetnike « D E D A B O R

 3. Svaka ti cast, jako si mastovit i predivno izgleda! Mozda i ja pokusam, kazu da imam smisla, samo da zasucem rukave, jer je vreme za krecenje!

 4. @Dudaelixir da da naravno da ću da uradim samo kažem, prošle godine u leto smo farbali, strpeću se još malo do sledećeg renoviranja :D

 5. grande |

  Ovog leta kod mene ćedabude, mora biti krečenja. Verovatno ću isprobati neke ideje. Ali oko mene već ionako previše mrtve prirode, možda probam figuralnost… Ih, gde je još leto?

 6. imate dovoljno vremena da se pripremite ! ja ću sledeće da gletingujem, stavljam lajsne i da crtam ovu krošnju majku joj :)

 7. katarina |

  Ovo je divno,toliko ideja sada imam za krecenje,bas mi je drago sto sam vas pronasla.Hvala na ovakvim predlozima divni ste…

/napiši komentar